😤Доброго ранку, дітки! Сподіваюсь, ви добре відпочили. Запрошую розпочати наш новий навчальний тиждень. Буде цікаво. Вирушаймо! Сьогодні понеділок.

Почнемо з інформування. Переглянь відео, корисне для тебе і твоєї родини.

Перший урок ЯДС. Запиши свої спостереження за погодою у зошит с.30. Відео (див. 20 березня) і с.106 допоможуть повторити весняні явища в природі. А тепер познайомся з народними весняними прикметами на с.107 у березні, квітні і травні. Поговоримо про здоров'я: здоровий спосіб життя, корисні і шкідливі звички. Прочитай с.108.Обговори з батьками: - Що таке здоровий спосіб життя? - Що таке звичка? - Назви корисні звички. - Назви шкідливі звички. - Які твої звички корисні, а які шкідливі? Переглянь коротке відео і назви шкідливу звичку у ньому.  

Другий урок Математика. Давай повторимо, що ми знаємо про множення: в житті нам часто доводиться рахувати однаковими групами, наприклад, 5грн+5грн+5грн+5грн і дізнаватись суму =20грн; цей довгий вираз на додавання однакових доданків замінюють коротким на множення - 5грн*4=20грн, що означає "по 5грн взяли 4 рази і отримали 20грн". - Так що таке множення? (с.107) Вираз на множення -це добуток. с.109 №1, назви чисел при множенні с.110 

Давай повторимо, що ми знаємо про ділення: щоб дізнатись скільки разів у 20грн вкладається по 5грн, треба від 20грн віднімати по 5грн поки не отримаємо 0 - 20грн-5грн-5грн-5грн-5грн=0, у 20грн вклалось по 5грн 4 рази; цей довгий вираз на віднімання однакових доданків замінюють коротким на ділення -20грн:по5грн=4рази, що означає "у число 20 вміщується по 5 4 рази" - Так що таке ділення? (с.108) Ділення - дія обернена до множення, ми знайшли другий множник. Вираз на ділення - частка. с.109№2, назви чисел при діленні с.110. Повправляйся усно с.109№3 А зараз пропоную виконати Тестову роботу, повторимо Додавання і віднімання в межах 100. Перевір себе, зроби сам. Користайся чернеткою. Батьки допоможуть зареєструватися. Успіхів!!! Завдання потрібно виконати до 24 березня 20.00. Код доступу 852527 Попросіть учнів використати цей код, відкривши посилання join.naurok.ua

Третій урок Інформатика. Приєднуйся за посиланням (є інструкція у вайбері, у таблиці на сайті школи)  

Англійська мова. Приєднуйся до гугл-класу код s6zfpqd. Успіхів!!! 

Четвертий урок Музика. Відпочинемо під музику. Рухаємось і співаємо!  

Дізнаємось нове. Музичні інструменти та людський голос мають різне забарвлення - це тембр. На с.85 підручника "Мистецтво" ти бачиш струнні інструменти і духовий - флейту. У них різний тембр. Послухай фрагмент симфонічної казки С.Прокоф'єва "Петрик і Вовк", де цими інструментами передаються теми Петрика і Пташки.  

Познайомимось з новою піснею "Зацвіла в долині" на сл.Т.Г.Шевченка (с.85). Послухай та заспівай. 

 

Ось і закінчили наш навчальний день. МОЛОДЦІ! ВІДПОЧИВАЙТЕ! Чекаю результатів тестів з математики! До зустрічі!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

22 травня, п'ятниця

14 травня, четвер